Rólam

cegkep

„Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.” – Henri Cartier-Bresson

Üdvözöllek az oldalamon!

Jobb szavakat talán nem is találhattam volna bemutatkozásom előszavának, mint az előző idézet.Sokat gondolkodtam , hogy mi lenne az a pár sor ami röviden és  tömören megfogalmazza, mit is jelent számomra a fotózás.

Köszönöm, hogy megkerestél, biztosíthatlak, ha igényes, letisztult és minőségi fotókat szeretnél, akkor jó helyen jársz. Haray Károly-nak hívnak, 1988 május 16-án születtem Pásztón és azóta is itt élek.
Már gyermekkoromban is nagyon érdekelt a fotózás világa. 2002-ben kaptam meg első digitális gépemet, azelőtt filmes géppel fotóztam és azóta is próbálom elsajátítani a fényképezés mindenfajta fortélyát. Rólam röviden ennyit.

Meglátásom szerint egy jó fotós nem csak a technikai eszközökhöz ért, hanem leginkább, ami szerintem a legfontosabb az emberekhez. Aki úgy tud kommunikálni, hogy a legrövidebb idő alatt megtalálja a közös hangot, nyugodt hangulatot és nem utolsó sorban bizalmi kapcsolatot tud kialakítani.

Hogy mivel is foglalkozom? Elsősorban esküvőfotózással, másodsorban pedig portré, gyermek és családfotózással. A fotóim menüpont alatt megtudjátok tekinteni a referenciáimat. Amennyiben tetszenek a fotóm és közel áll hozzátok az a látásvilág amit képviselek és úgy gondoljátok, hogy én vagyok az akit kerestek, akkor jelentkezzetek az elérhetőségeim bármelyikén.

Kellemes időtöltést és további szép napot kívánok!
Baráti üdvözlettel:

Haray Károly (Karlos)

Mentés

2 thoughts on “Rólam

  1. A személyedben egy igazán őszinte, kedves, becsületes EMBERT ismertem meg. A fényképeid tükrözik azt a kifinomult lelkivilágot, amely örömmel és nyugalommal tölti el a lelkünket. Jó egészséget, erőt kívánok a munkádhoz, a magánéletedhez!
    Tisztelettel és szeretettel: Zöldi György

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..